Live Webinar

Hoe levert uw Wagenpark extra Cash op?

Hosted by
Henk Postmus / Expense Reduction Analysts NL
May 12th | 11:00 CEST | Show in my timezone

Broadcast has ended. You may watch the replay!

You can still register and watch the replay!

logo

Geen bevestiging van uw inschrijving ontvangen? Check dan even uw spambox!


Bezorgt de Cashflow u Kopzorgen?

Cash is King. Juist nu!

Door de buitensporige impact van de coronacrisis kampen veel ondernemers met kopzorgen die ze niet voor mogelijk gehouden had-den. Een van de belangrijkste en tegelijk ingewikkeldste breinbrekers die om een acute oplossing vraagt is: ‘Hoe houd ik onze cashflow nú op peil?’ Immers, zonder cash gaat zelfs het sterkste bedrijf failliet. Een wrange en harde realiteit.


Uw Auto's bieden Kansen!

Een mogelijkheid voor snel extra cash zijn uw auto’s. Voor de meeste ondernemingen is het wagenpark een post waar behoorlijk wat geld in om gaat. Als je de uitstroom daarvan tijdelijk zou kunnen verlagen, levert dat direct geld op. Bovendien zullen er momenteel veel auto’s stilstaan of minder rijden omdat medewerkers noodgedwongen thuiswerken of zelfs helemaal niet in staat zijn hun werkzaamheden uit te voeren. 

7 opties voor extra Cash via uw Wagenpark

Maar...Aan wélke wagenparkknoppen kun je draaien? Wáár moet je op letten? En hóe pak je dat als ondernemer aan?

In dit Webinar praten we u bij over 7 opties die u direct geld op kunnen leveren. En u krijgt praktische handvatten om ermee aan de slag te gaan. Inclusief tips én kritische aandachtspunten.

about

Over Henk Postmus


Henk Postmus is sinds 2009 partner bij ERA. Als specialist op het gebied van wagenpark & mobiliteit heeft hij door de jaren heen tal van besparings- en efficiencyoplossingen ontwikkeld. Inmiddels voor zo'n 150 klanten in 26 landen, met in totaal ruim 12.000 auto's in Nederland en zo'n 35.000 auto's internationaal.


Voor elke klant combineert hij die oplossingen die het beste aansluiten bij diens onderneming. Daarnaast ondersteunt hij steeds meer bedrijven die een groenere en duurzamere weg willen inslaan.


·      hpostmus@expensereduction.com

·      +31 653 206 245

Over Expense Reduction Analysts

Value Through Insight

May
12
Tuesday
May 12th
11:00 CEST